Program de lucru:

Zilnic: 10: 00-20: 00
Comenzi de pe site non-stop

Adăugați produse pentru a compara
Adăugați produse la dorințele dvs.

Cărucioare pentru copii

triere:
de popularitate mai ieftin la început după nume

La procurarea căruciorului pentru copii în Chișinău acordați atenție la:

  • design;

  • materialul și tipul roților;

  • greutate și dimensiuni;

  • prezența amortizării.

Căror modele trebuie să acordați atenție:

Criteriul cheie în alegerea căruciorului este factorul formei dorite și a dimensiunilor. În cazul în care dimensiunile sunt un parametru individual, designul poate relata mai multe aspecte:

Cărucioare clasice pentru copii- cadru rigid, tavă de fier pentru obiecte și pungi, roți mari fără mecanism rotativ;

Universal-Cadru din aluminiu pliabil, roți din față cu rotație de 360 de grade, 2-3 module interschimbabile (leagăn, bloc de mers pe jos, scaun auto), bara de protecție;

Transformatoare-în mai multe obiective identice cu modelele de tip Universal, leagăn și modul de mers pe jos sunt oferite într-un singur design;

Cărucioare (bastoane) - cărucioare ușoare pentru copii (5-8 kg), manevrabile, pliabile, pentru sezonul cald, ocupă puțin spațiu în formă pliată. Nu sunt destinate pentru frig și zăpadă;

Modelele create pentru gemeni. Constructiv poe fi de mers pe jos și versatile. Blocurile sunt asociate longitudinal sau transversal pe cadrul portant. Fiecare modul este reglabil în mod individual.
De asemenea, rețineți că cărucioarele pentru copii au o legătură cu vârsta:

0-6 luni - modele universale cu un leagăn spațios adânc pe un cadru rigid, absorbție bună, curățare ușoară, protecție la soare și frig. Textilele trebuie să respire și să evapore umiditatea, dar să rețină căldura.

6-36 luni-modele universale cu un bloc de mers pe jos de formă anatomică. Centura de siguranță cu 5 puncte, cu tampoane moi, bara de protecție, vizor larg, suport pentru picioare, ajustare la spate, textile detașabile cu posibilitate de spălare.
Cărucioarele pentru copii sunt bune în sezonul cald, dacă copilul are vârsta cuprinsă între 6 luni și 3 ani. Ele sunt ușoare, silențioase, rapide și indispensabile în călătorii, deoarece nu ocupă mult spațiu în portbagaj.

Ce merită să știți despre roți:

Al doilea parametru important-selectarea competentă a roților căruciorului pentru copii. Atenția trebuie acordată următoarelor puncte:

Lățimea ampatamentului-afectează rezistența modelului Dimensiunea roților-afectează în mod direct agilitatea, permeabilitatea și amortizarea. Cu cât diametrul este mai mare — cu atât mai puține nereguli va simți copilul în timpul plimbării;

Materialul de anvelope este responsabil pentru absorbția vibrațiilor și acordă rezistența la uzură. Roțile turnate durează mai mult, dar sunt grele. Gelul și anvelopele de cameră au o absorbție excelentă a șocurilor, merită atenție la capitolul perforări.

Prezența unui mecanism rotativ - permite desfășurarea căruciorului pentru copii într-un spațiu limitat. Toate modelele moderne sunt echipate cu un șasiu frontal cu capacitatea de roților de 360 de grade în jurul axei sale.
Dacă sunteți interesat de sortimentul carucioarelor noastre de lux în Chișinău, vă rugăm să perfectați cu îndrăzneală comanda sau să faceți un apel telefonic.

În partea de sus