Magazinul online "BabyLux" oferă plata pentru bunuri în orice mod convenabil pentru dvs. Achiziționarea de bunuri se realizează în lei moldovenești.


Plata în numerar
Acest tip de calcul este posibil la livrarea bunurilor prin curier sau prin preluarea din depozit / magazin.

Plata la livrare
Calculul se face la punctul de livrare a parcelei la primire. Confirmați comanda prin telefon, consultanții trimit parcela printr-un serviciu de livrare convenabil. Mesajul indică numărul de chitanță și informațiile despre expediere. Vă rugăm să rețineți că, pentru livrarea companiei moto, taxeaza-ti interesul. Detalii despre tarifele serviciilor de livrare pot fi găsite pe site-ul operatorului de transport.

Transfer bancar
Puteți plăti pentru bunuri transferând fonduri în contul magazinului online "BabyLux". Detaliile contului bancar pot fi clarificate cu managerii noștri. Serviciul se efectuează înainte de expedierea bunurilor.

livrare

Magazinul online Baby Lux oferă următoarele metode pentru a obține bunurile achiziționate:
Pickup - cu managerul nostru, puteți specifica adresa depozitului și timpul său de lucru. Apoi, ridicați bunurile.
Livrare prin curier - angajații noștri precizează timpul de livrare convenabil pentru dvs., după care sunt de acord cu data primirii și adresa destinatarului. Calculul are loc la fața locului sau este preplătit.
Livrare prin servicii poștale - termenul de livrare în Moldova este negociat cu operatorul și poate fi de până la 10 zile de la data comandării. Livrarea se face în conformitate cu reglementările transportatorului. Veți fi notificat prin SMS cu privire la sosirea parcelei la numărul indicat anterior în comandă.


Primirea mărfurilor
La momentul primirii comenzii, este necesar să se inspecteze mărfurile și să se asigure că nu există daune fizice. Verificați accesoriile produsului, integritatea pachetelor și pachetul de documente.
Țineți cecurile. Acestea vă vor ajuta să faceți cereri sau să vă întoarceți bunurile. Când returnarea bunurilor către client plătește pentru transport maritim pe cont propriu.


Pentru o taxă, compania poate realiza un ansamblu complet de bunuri. Verificați această întrebare cu operatorul magazinului online Baby Lux.

Atenție! În magazinul online Baby-lux.md a apărut opțiunea procurarii a bunurilor in credit!

Partenerii noștri:

  • Easy credit-rate de până la 6 luni;
  • Victoriabank-rate de până la 3 luni.

Mai multe detalii despre condițiile de creditare le puteți afla de la consultanții magazinului nostru!

Mai mult, incepand cu data de 21 mai 2020 a aparut posibilitatea de a procura produsele noastre prin intermediul programei oferite de MAIB #LiberCard